Her kommer nogle nyheder og opdateringer fra os, som arbejder med at gøre BusinessClass endnu bedre.

TRAFIK/ FORUMAKTIVITETER

Trafikken er stabil og god på alle vores sites – mest vokser vi faktisk lige nu i Norge og det er da sjovt at følge med i. En meget stor del af aktiviteterne på BusinessClass sker inde i vores forum – tak for det! Vi er nu oppe på formidable 30.000 tråde og 550.000 indlæg, gav vide hvornår vi rammer millionen?

HOTEL

Vi ved, at de fleste som er her på BusinessClass rejser meget, og vi ved også, at I overnatter forholdsvis meget på hotel. Vi ville påskønne, hvis du kiggede forbi vores hotelsektion næste gang du skal ud at rejse – måske falder du over et supertilbud? Lige som med annonceringen på sitet er hotelsektionen er måde for os at tjene penge, penge vi bruger til at holde tingene oppe og til at kunne udvikle sidernes indhold og funktionalitet. Selv om du ikke bestiller men kun kigger forbi er en hjælp. Hvis det skulle ske, at det tilbud du finder hos os er det samme, som på en anden hotelside, må du naturligvis gerne vælge at bestille gennem os. Mange tak herfra.

GURU

Vi har nu næsten accepterede 500 bud inde i FLIGHT UPGRADE GURU, og det handler både om bud for bonuspoints og for cool cash. Det er fantastisk, og vi er hvad vi ved det eneste sted, hvor man kan finde denne information. Men: det kan naturligvis blive endnu bedre, så bliv endelig ved med at dele med dig af dine data og erfaringer, og hjælp specielt gerne med data fra andre flyselskaber end SAS. 

FORMEL 1 I SINGAPORE

I september sker et helt særligt event som vi tidligere har fortalt om i Singapore, og det lader til, at det vil blive sidste gang i lang tid, at man kører Formel 1 i byen. Vi er et par stykker som har meldt os på til dette unikke event, men vi håber naturligvis, at flere kommer med! Priserne vil sandsynligvis stige støt fra nu af, så se hvilken pakke som passer dig bedst og meld dig på så hurtigt du kan. Læs mere her http://www.businessclass.dk/officielt-businessclass-event-formel-1-singapore/