For nylig åbnede AccorHotels sit nye Novotel Canary Wharf i Londons Dockland-område. Hotellet ligger i en af de højeste bygninger i området – en 127 meter og 39 etager høj skyskraber, og det har kostet AccorHotels cirka 1 milliard kroner. I alt har hotellet 150 ansatte. Desuden kan man prale af at dyrke sine egne grøntsager.

Canary Wharf har 313 værelser, inklusive 26 suiter, og tilbyder ni mødelokaler – alle med innovativt og individuelt design. Hotellet har også et moderne motionscenter, pool og sauna samt gratis WiFi i hele anlægget. Hotellets restaurant BOKAN med restaurant, bar og tagterrasse i tre etager er med sin utrolige 360 graders udsigt fra 37., 38. og 39. etage en destination i sig selv.

exterior day

exterior day

I overensstemmelse med AccorHotels bæredygtighedsprogram PLANET21 bliver hotellet det første i Storbritannien, der dyrker sine egne grøntsager. På tagterrassen på 39. etage er der desuden bistader, der producerer honning til hotellets gæster. Inden for PLANET21 har AccorHotels som mål at dyrke grøntsager på 1.000 af sine hoteller i 2020. Canary Wharf har også som enkelt mål at opnå ”excellent rating” i den verdensledende bæredygtighedsmåling BREEAM, der bedømmer bæredygtighedsaspekter inden for blandt andet store bygningsprojekter og infrastruktur.

– Novotel Canary Wharf har som mål at blive den mest populære destination i Londons forretningsdistrikt Canary Wharf. Hotellet er et lysende eksempel på vores ambition om at skabe et innovativt, bæredygtigt og gæstfrit produkt, der henvender sig til både overnattende gæster og lokalbefolkningen siger Managing Director for AccorHotels UK & Ireland, Thomas Dubaere.

– London er en af vores største destinationer for forretningsrejsende og private feriegæster fra Norden. Derfor er vi meget glade for nu at kunne tilbyde vores gæster et nyt, innovativt og bæredygtigt AccorHotels i den britiske hovedstad, siger VP Sales & Distribution Scandinavia & Finland, Jan Birkelund.