Den franske hotelkoncern Accor skifter i dag både navn og logotype og går fra Accor til AccorHotels. Med navneændringen vil man øge indflydelsen og synligheden omkring varemærket og tanken er at placere AccorHotels i centrum for alle koncernens hotelkæder. Samtidigt indføres et nyt slogan “Feel Welcome”.

– Accor bliver AccorHotels og tager dermed rollen som pionere indenfor hotelindustrien som aldrig stopper med at overraske tilbage, siger Sébastien Bazin koncernchef i AccorHotels. Vi ligger i forkant når det gælder digital teknik samtidigt med at vi har vores primære fokus på at drive hoteller. Feel Welcome er et stærkt løfte til alle vores målgrupper.

Samtidigt introduceres en ny global bookingportal, AccorHotels.com, som også vil indeholde et antal uafhængige hoteller.

– Forandringen af vores distributionsplatform til et mere åbent marked er en stor satsning for koncernen og resultatet af en ny strategi og forretningsmodel. AccorHotels tilbyder sine kraftfulde digitale værktøjer til en uafhængig hotelejer og øger dermed valgmulighederne for sine kunder gennem at øge antallet af hotellet og destinationer. Disse initiativer og lanceringen af det nye AccorHotels er udformet til at berige indeholdet i vores digitale system og styrke vores position som pionerer i branchen, siger Sébastien Bazin koncernchef i AccorHotels.

AccorHotels new logo

AccorHotels logo

Foto: AccorHotels