The Landmark Mandarin Oriental i Hong Kong: Ny suite – “The Apartment Suite”

Diskussion i 'BusinessClass.dk' startet af Redaktionen, 10 Februar 2017.

 1. Redaktionen

  Redaktionen Medlem

  [​IMG]
  The Landmark Mandarin Oriental i Hong Kong er et populært hotel hos mange forretningsrejsende. Nu er man klar til at stolt fremvise den nye, lækre suite på hotellets øverste etage – The Apartment Suite.

  Dr vil blive bygget to nye luksus-suiter på hotellet, og “The Apartment” er den første af dem på det femstjernede hotel. Suiten er designet af Hong Kong-arkitekten Joyce Wang.

  Hotellet skriver, at suiten “fungerer perfekt som et home-away-from-home” og skal fungere “som et “hjem for folk som er ude at rejse meget”.

  Det er i hvert fald en flot og rummelig lejlighed: næsten 150 m2 stor og yderst elegant og i en tidløs, flot stil. Der er trægulve, håndmalede tapeter, kunst på væggene og flotte møbler i tidstypiske farver som guld, fudge og marineblåt.


  [​IMG]

  Din stue i The Apartment Suite på The Landmark Mandarin Oriental i Hong Kong

  Foto: Mandarin Oriental


  Når du kommer ind i sviten ser du store dele af den med det samme – man har valgt en åben løsning med meget luft. Det område som skal bruges for at spise og for hygge har fået en varm og hyggelig atmosfære.

  Der er en privat cocktailbar i lejligheden, og den er naturligvis fyldt op med drikkevarer og snacks allerede ved ankomsten. Når du skal invitere dine gæster, din familie eller bare dig selv til middag, er der plads for seks personer ved spisebordet som står under en flot lysekrone. Enten tilbereder du måltidet selv i luksuskøkkenet fra Gaggenau, eller så bestiller du bare hvad du ønsker fra hotellets roomservice.


  [​IMG]

  Soveværelset i suiten

  Foto: Mandarin Oriental


  Suitens store stue har blandt andet en tre meter lang kurvet sofa med to lænestole i samme stil. I det område som er designet til at kunne arbejde, står et flot designet skrivebord – også det fra arkitekten Wangs designstudio.

  Det bedste med suiten er måske badeværelset. Det er lækkert og eksklusivt men også hyggeligt. Der er boblepool, separate omklædningsværelser og separate brusekabiner. Alt holder høj standard.


  [​IMG]

  Badeværelset

  Foto: Mandarin Oriental


  Suiten kan faktisk blive endnu større – man kan vælge at åbne op til endnu et soveværelse og på den måde få 180 m2 at boltre sig på.

  Se flere billeder fra hotellet og bestil dit ophold her.  Læs mere »
   

Share This Page

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×