Senaste nytt

SAS City Lounge – for dig der ofte er i Stockholm

Redaktionen

Medlem
mb.cision-2-564x211.jpg

SAS tilbyder fra nu af medlemmer med diamantstatus adgang til den nye City Lounge på Stureplan i den absolut mest eksklusive del af Stockholm.

Dette er en del af selskabets mission at blive mere nærværende overfor Skandinaviens mest frekvente rejsende. Som trenden er, bliver vi mere og mere til “global nomads” og adgang til et sted hvor man både kan holde møder, arbejde i fred og ro og ikke på en café, og komme lidt væk fra storbyens larm bliver mere og mere vigtig. For den mest eksklusive gruppe af rejsende tilbyder man nu en flot designet og kreativ lokation i centrum af Stockholm.

I samarbejde med No 18 Office & Lounge kan man nu tjekke ind for det man har brug for – om det så er et møde, et par timers arbejde eller andet. Man har lagt vægt på at kunne tilbyde “et kreativt men alligevel afslappet miljø” som man skriver til pressen.



SAS EuroBonus diamantmedlemmer kan besøge stedet (sammen med en gratis gæst) op til et døgn før eller efter sin rejse med selskabet. Hvis man kommer udenfør dette tidsrum koster det ekstra. I City Loungen, som er åben mellem 09 og 17 hverdage er der adgang til gratis wifi, kaffe, te og conciergeservice. No 18 tilbyder også at kunne bestille en tid sammen med en personlig træner i fitnesslokalet.



“Vi arbejder hele tiden med at forbedre vores tilbud overfor vores mest frekvente rejsende” siger Stephanie Smitt Lindberg, som er udviklingschef for det samlede produkt hos SAS. “Vi har samlet inspiration fra andre medlemsklubber og åbner nu SAS City Lounge for de rejsende der bruger os allermest. Her kan man arbejde uden forstyrrelser, holde møder eller bare slappe af i behagelige omgivelser – og det hele i hjertet af Stockholm”.

Læs mere »
 
Toppen