Senaste nytt

Paté Paté åbner spansk lillebror i Københavns Lufthavn

Redaktionen

Medlem
exrXxvWuI4bszuOi01YjPUW3L55GT3rlhwCBxvLSPchO6zJFULvF7RanrfCyfbPf8jXwKITb_-uqxEgB_tUL16J-eXlKr3bM1_deXXXRjUs0-d-e1-ft-540x211.jpg

De rejsende kan se frem til skønne spanske tapas og god vin helt uden snobberi, når vinentusiasten Kenn Husted åbner nyt vin- og tapaskoncept i Københavns Lufthavn. Paté Paté Winebar & Tapas er endnu en tilføjelse til Københavns Lufthavns satsning på lækre, autentiske madoplevelser på rejsen.

Fra oktober kan rejsende i Københavns Lufthavn nyde et godt glas vin og et let måltid mad på Paté Paté Winebar & Tapas, når Kenn Husted slår dørene op til et helt nyt vin- og tapaskoncept i Terminal 3.

Manden bag nogle af Københavns bedste vinbarer har denne gang tvistet det solide Paté Paté-koncept, der er kendt og elsket af vinentusiaster i København: Køkkenet i lufthavnen er spansk, men ingredienserne er nordiske, stemningen uhøjtidelig dansk, og vinens kvalitet som sædvanligt ikke til at tage fejl af.

”Gastronomien i København har i den grad været med til at sætte Danmark på verdenskortet, og det skal selvfølgelig skinne igennem i lufthavnen. Vi vil give de rejsende en bid af København på en måde som samtidig appellerer til et internationalt publikum,” siger Lise Ryevad, Director i Airport Sales i Københavns Lufthavn, og fortsætter:

“Alt det formår Paté Paté Winebar & Tapas med ét enkelt og meget lækkert nyt koncept, skræddersyet til lufthavnen og tilpasset de rejsendes behov for hurtig og lækker kvalitetsmad på farten.

Et strejf af Michelin på farten
Foruden Paté Paté Winebar & Tapas står Kenn Husted blandt andet også bag de anerkendte københavnske vinbarer Bibendum, Falernum og Adendum. Han er i dag én af Københavns 10 største restauratører og kendt for sit enkle koncept og den uhøjtidelige atmosfære.

url-1-720x480.jpg


Det skal med andre ord hverken være for fint eller for dyrt at drikke vin. Det betyder dog ikke, at kvaliteten bliver et kompromis på Paté Paté Winebar & Tapas – tværtimod. I køkkenet finder man ikke blot én, men to kokke med en fortid på de spanske Michelin-restauranter elBulli og Arzak samt Københavns Era Ora.

url-2-720x480.jpg


”Som aktiv rejsende har jeg igennem årene besøgt rigtig mange lufthavne, og jeg har aldrig fundet en lufthavn, som helt kunne tilfredsstille mit behov for mad og drikke på farten. For mig skal det være let, hurtigt og med fokus på høj kvalitet i hyggelige omgivelser,” fortæller Kenn Husted.

url-3-720x480.jpg


“Paté Paté Winebar & Tapas er hyggeligt og nærværende. Vi har et stærkt team og et godt og stort udvalg af mad og gode vine, hvor hovedparten er egen import håndplukket rundt omkring i verden,” siger Kenn Husted.
”Vi ved, at over 60 pct. af de rejsende prioriterer madoplevelser, når de rejser. De vil have et bredt udvalg, høj kvalitet til gode priser, og frem for alt vil de have helhedsoplevelsen uden at skulle stresse til gaten. Paté Paté Winebar & Tapas hylder en usnobbet tilgang til god vin og tilbyder lækker og hurtig mad på farten. Er tiden knap, kan maden endda tages med. Vi ved, at konceptet vil tiltale rigtig mange af de rejsende, og vi glæder os til at byde dem indenfor,” siger Lise Ryevad.

Læs mere »
 
Toppen