Flyv direkte til Bora Bora med Four Seasons

Diskussion i 'BusinessClass.dk' startet af Redaktionen, 16 Februar 2017.

 1. Redaktionen

  Redaktionen Medlem

  [​IMG]
  I samarbejde med Aircraft Logix tilbyder hotelkæden Four Seasons nu en rute fra Los Angeles til Bora Bora i Fransk Polynesien, hvor man naturligvis checker ind på et Four Seasons-resorthotel.

  Eventyret startar fra Van Nuys-lufthavnen som ligger i den nordvestlige del af Los Angeles (mellem Burbank og Reseda hvis du har kortet over LA frisk i hovedet). Lufthavnen bliver næsten kun brugt af private og fly tilhørende større firmaer – men i dette tilfælde også af mindre, kommercielle selskaber. Aircraft Logix benytter sig af en Gulfstream G550-maskine som flyver hele vejen fra Van Nuys til Bora Bora.

  [​IMG]


  Der er plads til 12 gæster, og i løbet af den 8,5 timer lange rejse ser man til, at de bliver forplejet med mad og drikke i topklassen. Når man så til sidst lander på den paradisiske ø Bora Bora venter privat transfer til hotellet, hor man kan indlogere sig i sin private villa – placeret på pæle ude i vandet.

  [​IMG]


  Det er ikke tale om en pakkerejse hvor alle kan være med: hvis du ønsker at leje maskinen kun for dig selv og din familie koster rejsen frem og tilbage fra 160.000 USD plus hvad dit hotelophold løber op i. Men hvis du er parat til at dele maskinen med andre gæster, er der priser fra 27.500 USD pr. person i delt dobbeltværelse med flyrejsen inkluderet i prisen. Pakken kan bestilles på udvalgte datoer i løbet af 2017.

  [​IMG]


  Hvis du måske kan tage et andet fly til Bora Bora (jo, det kan gøres billigere) men vil se flere billeder fra det lækre hotel – så kan du det her.

  http://hotel.businessclass.dk/Hotel/Four_Seasons_Resort_Bora_Bora.htm?currencyCode=dkk

  Læs mere »
   

Share This Page

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×