LH434 MUC-ORD 20180217 FIRST
Vår väntan på avgång var inte svår, perfekt service under de tre timmar som gick innan takeoff.
Väl uppe luften fortsatte servicen med mer champagne och en ”kalkonkula” som aptitretare innan den klassiska kaviaren
Till förrätt blev det räksallad och respektive köttrullader med ädelost - välsmakande .
I pausen mellan förrätt och huvudrätt, en sorbet med champagne
Huvudrätterna blev coq au vin och hjort, en bit av ryggen samt en bratwurst, båda bättre än förrätterna.
Vinerna till maten var utmärkta, två röda en fransk och en från Napa Walley, båda välsmakande till våra rätter.
Efter detta den klassiska ostbrickan med tillhörande 20 årigt portvin samt vanlijglass med lemoncurd.
Vi sov sedan i 3-4 timmar i raden bakom som de bäddat upp direkt efter takeoff.
Till kvällsmat valde vi sushi och sallad med saltimbucca båda två var jättegoda detta sköljdes ner med lite mer champagne.
Sammanfattningsvis, Lufthansa ger en perfekt service med uppmärksamhet på topp och vänliga kommentarer från alla, de var noga med att vi skulle trivas. Till och med kaptenen var ute och presenterade sig och berättade om resan för oss. Maten var inte den höjdaren som vi räknat med men i sin helhet är det en fantastisk upplevelse.