Senaste nytt

Emirates SkyCargo transporterer den første bil designet og bygget i De Forenede Arabiske...

Redaktionen

Medlem
Skjermbilde-2017-06-21-kl.-19.16.30-564x211.png

Emirates SkyCargo har fløjet den første bil nogensinde, der både er designet og bygget i de Forenede Arabiske Emirater, til Frankrig, hvor den blev udstillet under det prestigefyldte 24-timers løb ’Le Mans’.

Design-1 er en sportsvogn designet og bygget i De Forenede Arabiske Emirater af Jannerelly Automotive i samarbejde med Equation Composites LLC. Bilen er den første, der er designet og bygget i golfstaten. Inspireret af de klassiske sportsvogne fra 1960’erne er Jannarellys Design-1 en letvægt retro-futuristisk bil bygget med hi-tech kompositmaterialer. Hver bil er bygget individuelt af et hold specialister og koster typisk mellem 450.000 og 600.000 kroner.

Emirates SkyCargo samarbejdede med Prodex, en global leverandør af specialtransporter inden for bl.a. luftfart og bilindustrien, om transporten fra Dubai til Lyon. Specialtransport af biler er en af de ydelser, Emirates SkyCargo tilbyder gennem ’Emirates SkyWheels’.

Se videoen af Jannarelly Design-001, der bliver lastet før flyvningen fra Dubai til Lyon.

Luksusbiler flyver på første klasse

Emirates SkyCargo transporterer regelmæssigt luksusbiler med både passager- og fragtfly til flyselskabets flere end 155 destinationer. Transporterne styres af erfarne specialister, der er vant til at håndtere køretøjer på fly med fokus på pleje og sikkerhed undervejs.

For nylig fløj Emirates SkyWheels eksempelvis biler for Jaguar Land Rover fra Storbritannien til Chicago, hvor de skulle testes. Og i november 2016 var Emirates SkyCargo en af sponsorerne for den indledende Golf Concours-bilkonkurrence og fragtede en række sjældne klassikere og moderne skræddersyede luksusvogne til Dubai fra hele verden.

Emirates SkyCargo driver en luftflåde på 258 fly, herunder 15 fragtfly – 13 Boeing 777F’ere og to B747-400ERF’ere.

Læs mere »
 
Toppen