Emirates med opgraderet bar og lounge i luften

Diskussion i 'BusinessClass.dk' startet af Redaktionen, 7 August 2017.

 1. Redaktionen

  Redaktionen Medlem

  [​IMG]
  Det er ni år siden, Emirates introducerede Airbus A380 i sin flåde. Det fejrer selskabet med en opgradering af loungen på verdens største passagerfly. Den nye lounge er netop blevet indviet på en flyvning til Kuala Lumpur i Malaysia. Loungen vil også blive opgraderet på den daglige afgang med A380’eren fra København til Dubai.

  Loungen i Emirates A380 passagerfly er uden tvivl den mest populære bar og hyggekrog i 12 kilometers højde. Flyet blev introduceret hos Emirates den 1. august 2008, og loungeområdet er siden blevet et af de mest populære opholdssteder i de store dobbeltdækkerfly.

  [​IMG]

  Inspirationen er hentet fra indretningen af lystyachter, og den nye lounge er blevet et mere socialt og hyggeligt område for både First Class- og Business Class-passagerer.

  [​IMG]

  Onboard loungen, som også bliver opgraderet på Emirates A380, der dagligt flyver mellem København og Dubai, har plads til 26 gæster. I baren serveres seks udvalgte vine fra hele verden – varierende alt efter destinationen. Og der er altid et udbud af kølig champagne fra Moët & Chandon eller Veuve Clicquot at nyde.

  [​IMG]

  Over 6.000 Emirates-ansatte er uddannede bartendere og mixer 14 forskellige cocktails, som fx signatur-drinken Bloody Mary eller en Apple Spritzer uden alkohol. I loungen serveres også Hennessy XO Cognac og 18 år gammel skotsk Chivas Regal whisky. Og der er flere end 18 forskellige snacks – fra røget laks bagels til friske frugtspyd – til at supplere drikkevarerne.

  For dem der hellere vil have en opfrisker, så omfatter menuen også juice, Illy kaffe og en række forskellige te-varianter fra Dilmah. Passagerne kan, når de er ved loungen, følge med i de seneste flyoplysninger eller se live tv med nyheder og sportsbegivenheder på en 55 tommer TV-skærm.

  Læs mere »
   

Share This Page

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×