Senaste nytt

Bästa Sky Team frequent flyer programmet om man inte flyger ofta med dem?

Dr. Miles

Expert
... ekonomi ..?... :)

FB Gold -> inträde i loungen + gäst ... och om poäng finns så kanske en liten uppgradering...?..
... flög SAS Plus förra året till ALC och vill nog hävda att AF Economy står sig bra, om inte bättre, gentemot SK i det fallet.
Jeg har ikke fløjet meget AF - men syntes at servicen i EU er fin på economy. Det er 6 år siden jeg fløj oversøisk med dem til Miami - der kunne man mod så vidt jeg husker 3-400 per person vælge sæde i economy på upper deck ved emergency exit i den 747 de fløj med. Det var mere end pengene værd, bestemt. I modsætning til andre (SK fx) serveres stadig mad også i EU på economy. Senere til Mauritius på economy premium ud hvilket jeg faktisk ikke syntes var særlig bemærkelsesværdigt - men dog OK. Hjem opgraderede vi til business i den meget lille business kabine med 2 rækker sæder fra Mauritius til Paris, dét var til gengæld super. Til sommer skal vi på familieferie med dem fra København til Bali på business class. Endda i den nye kabine mellem Paris og Singapore - dét glæder jeg mig til. Selv om endte med en lidt sjov rejse CPH-CDG-SIN med AF og så SIN-DPS med KL på udturen. Det er det KLM fly som flyver fra Amsterdam til Bali med mellemlanding i Singapore vi kommer på.

Jeg har et flying blue kort og syntes det er ganske fint at point ikke udløber så længe man bare flyver hver 20. måned. Jeg er ind imellem (måske 1-2 gange om året) i Paris via mit arbejde så det er let for mig at leve op til. Så overvej det - så kan du i det mindste samle point for evigt.
Det finns en mer passande tråd om ni vill diskutera om Air France Economy class.
Varför jag gillar Air France | BusinessClass.se forum | 350 000 inlägg om resor
 
Toppen