Air France og KLM udvider kraftigt i Norden

Diskussion i 'BusinessClass.dk' startet af Redaktionen, 7 August 2017.

 1. Redaktionen

  Redaktionen Medlem

  [​IMG]
  Air France og KLM udvider sine aktiviteter markant i Norden i løbet af efteråret og vinteren. Fokus er at øge antallet af afgange og kapaciteten fra de forskellige nordiske lande og til de travle og vigtige hubs i Schiphol, Amsterdam og Charles de Gaulle, Paris.

  Flyselskabet Air France og KLM øger antallet af afgange fra Danmark og vil fremover kunne tilbyde i alt 154 afgange per uge fra henholdsvis Aalborg, Billund og København. I Sverige øges antallet til 133 afgange per uge fra Sverige til Amsterdam. I Sverige flyver KLM fra Arlanda, Landvetter og Linköping.

  Ved udgangen af året øger Air France kapaciteten i Norge på ruten Oslo-Paris (Charles de Gaulle) med de større Airbus-flytyper. I Finland udvider KLM desuden med en ekstra afgang og tilbyder dermed fire daglige afgange til Amsterdam.

  -Når vi øger kapaciteten nu, skyldes det den efterspørgsel vi ser, hvor flere nordboere vælger at flyve med Air France og KLM. Det er et bevis på, at vores investeringer i Norden giver resultat. Vores ambition er, at fortsætte med at tilbyde vores nordiske passagerer mere fleksibilitet og endnu flere muligheder for at flyve med os, siger Paul Terstegge, der er nordisk chef for Air France og KLM.

  Air France og KLM ser en positiv trend på det nordiske marked med et øget antal rejsende, og totalt øger Air France og KLM sin kapacitet med godt 10% i Norden i løbet af vinteren 2017.

  -Selvom vi er en stor, international flykoncern, er Norden højt prioriteret og vi tror, at det giver udslag i, at flere nordboere vælger at flyve med os, slutter Paul Terstegge.

  Læs mere »
   

Share This Page

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×