Senaste nytt

AccorHotels indgår aftale om nyt Raffles i London

Redaktionen

Medlem
Raffles-London-564x211.png

AccorHotels luksushotelkæde Raffles Hotels & Resorts har indgået et historisk partnerskab med Hinduja-gruppen og Obrascon Huarte Lain Desarrollos (OHLD) om at forvandle det ikoniske ”Old War Office” i Londons Whitehall til et af de mest unikke hoteller i London. Hotellet forventes at åbne om tre år.

Raffles første hotel, der åbnede i 1887 i Singapore, var opkaldt efter den britiske statsmand og grundlægger af Singapore, Sir Thomas Stamford Raffles. Hotellet i London forventes at kunne tilbyde 125 værelser og suiter samt 88 lejligheder, restauranter og andre bekvemmeligheder.

”Old War Office” med sine 1100 rum og syv etager stod klar i 1906. Her havde mange af Storbritanniens vigtigste og mest indflydelsesrige politiske og militære ledere i 1900-tallet deres kontor, blandt andet Sir Winston Churchill, David Lloyd George, Lord Kitchener og TE Lawrence. Det var også her, det hemmelige britiske politi havde deres egen mere diskrete indgang. Bygningen, der ligger i Whitehall tæt på 10 Downing Street, Houses of Parliament og Westminster Abbey, blev købt af Hinduja Group og OHLD i december 2014.

– Jeg er meget glad for denne langsigtede forvaltningsaftale med Hinduja Group og OHLD. Det er begyndelsen på et vigtigt partnerskab for Raffles Hotels & Resorts og vil skabe et nyt og vigtigt landemærke til London. Det er et strategisk tilskud til koncernens luksusportefølje. Vi er fortsat engagerede i at give gæsterne uovertruffen service og oplevelser, siger bestyrelsesformand og koncernchef for AccorHotels, Sébastien Bazin.




Læs mere »
 
Toppen