Rejsende på first og business kan fra og med den 3. juli ikke længere gratis nyde den luksus det betyder, at kunne blive afhentet af en høflig privatchauffør fra Etihad. Man holder dog fast i servicen til og fra lufthavnen i Abu Dhabi.

Etihad fortæller, at servicen fra juli måned stadig vil være der men ikke som en gratis ydelse. Til den anden side, vil den betyde at man optjener bonuspoints i selskabets loyalitetsprogram hvis man bestiller den. Den gratis service vil dog stadig blive tilbudt til den eksklusive del af Etihads kunder som har penge nok til at bestille den ultraluksiøse suite “The Residence” som selskabet tilbyder på sine ruter til London, Paris, Sydney og New York.

Hvis du allerede har bestilt servicen med afrejse f.eks i juli eller senare, vil du stadig få ydelsen gratis, men kun i disse byer – og det gælder både for first og business class.

Man gennemfør også andre forandringer i løbet af sommeren: rejsende på economy vil blive tilbudt at opgradere sin status til at omfatte selskabets gode lounger mod et lille gebyr, rejsende på business kan også opgradere til at kunne besøge loungen for first class og så tester man noget nyt på economy: læg et bud på at få tomme sæder ved siden af dig. Man vil kunne byde på op til tre sæder ved siden af. Det gør man når man bestiller rejsen, og 30 timer før afrejse får man besked på hvordan det gik. Når man på denne måde “slipper for naboer” vil rejsen blive “mere privat og den rejsende vil få mere plads til en rimelig pris” som selskabet skriver i en pressemeddelelse.

Etihad skriver desuden at man “altid kigger på hvordan vi skal kunne tilbyde konkurrencekraftige priser og samtidig kunne tilbyde vores gæster størst mulig valgfrihed og valuta for pengene. Grunden til de ændrede betingelser for chaufførservicen er, at de fleste af vores rejsende vil arrangere sin egen transport. Ydelsen er dog stadig meget populær i Abu Dhabi, hvorfor vi vælger at holde fast i den der”.

Har du på et tidspunkt benyttet dig af den gratis chaufførservice? Har du kommentarer til de andre nyheder? Kommenter gerne!