United har lige releaset nye billeder fra den nye business class-kabine – og i al beskedenhed bliver det kaldt for “den mest vigtige opgradering af produktet i de sidste 10 år”.

Man har fokuseret på sovekomforten, og en del af dette er det nye sæde: North Star, som får premiere i december i en af selskabets B777-300ER-maskiner.

united-cubes-1200x675

Det nye sæde kan naturligvis foldes helt ned til en vandret seng, og alle sæder har direkte adgang til midtergangen da konfigurationen er 1-2-1. Sædets placering skal give mere fred og ro end tidligere. Man har også udviklet et nyt “do not disturb”-skilt som kan aktiveres fra sædet ved behov. Belysningen er forbedret og opbevaringsmulighederne udvidede så der er bedre plads til at få laptopen, blade osv væk fra hvor man sidder eller sover. En touch screen HD-skærm på 16 tommer er der også.

https---blueprint-api-production.s3.amazonaws.com-uploads-card-image-104045-Soho_House___Co._s_Cowshed_Spa_Amenities

United har gennemført store kundeundersøgelser for at finde ud af hvordan det nye sæde bedst skulle designes – 12.000 mandetimer ifølge en pressemelding fra selskabet.

https---blueprint-api-production.s3.amazonaws.com-uploads-card-image-104056-Bed_recline

Den nye seng har fået sengetøj og madras fra luksusbutikken Saks Fith Avenue. Dynen kan også bruges hvis man har lyst til det om dagen, og er så let at man kan folde den om f.eks benene hvis man fryser. Der er tøfler og pyjamas tilgængeligt på rejser der varer over 12 timer, og man får også en toilettaske fra Soho House & Co med blandt andet øjenmaske, tandbørste, ørepropper, diverse cremer og lignende.

https---blueprint-api-production.s3.amazonaws.com-uploads-card-image-104050-UAP_SleepAmenities2_0573_16

I forbindelse med opgraderingen af oplevelsen har man også kigget på maden, og man lancerer en række nye måltider og nye vine. Et udvidet menukort for desserter og is er også på plads.

United planlægger også at åbne en række nye lounger for sine business class-rejsende. Ni nye lounger skal det blive til i alt, og her frisker man op stilen med nye lænestole, private daybeds, spa-brusebade og nye kulinariske muligheder.

united-dining-1200x710

Den første nye United Polaris-lounge åbner på Chicago O’Hare International Airport 1.december i år. De øvrige åbner i Los Angeles, San Francisco, Houston, New York/Newark, Washington Dulles, Tokyo Narita, Hong Kong og London Heathrow i løbet av 2017.