Hvis du godt kan lide lækre hoteller, er der meget at se frem til i år. Tag med på en rejse hvor vi kommer forbi både Fiji, London, Los Angeles og andre byer og steder, hvor nye luksushoteller vil åbne sine døre for første gang i år.

Banyan Tree Bodrum, Tyrkiet

Singapore-hotelkæden Banyan Tree åbner sit første hotel i Tyrkiet i løbet af foråret, og man gør det ved Yalikavak som ligger tæt ved Bodrum. Hotellet får sin egen over 300 meter lange strand, og det du kan overnatte i er enten en ”spa suite” med egen pool som der vil være 14 stykker af, 30 ”normale” suiter eller et af de 40 lidt mere ”ordinære” værelser.

Banyan Tree Bodrum, Turkey

Banyan Tree Bodrum, Tyrkiet

Foto: Banyan Tree

Hotellet fokuserer på at tilbyde spabehandlinger i den flotte have, som vil få et asiatisk touch. Der vil også være en restaurant med havudsigt, en lounge og bar og yderligere en sunset-bar for dig, som vil nyde en cocktail og se solen gå ned.  Selv om antallet af rejsende til Tyrkiet er faldende lige nu, må man huske, at byen Bodrum har en lidt anden profil og et andet publikum end f.eks Alanya eller Marmaris og dette hotel passer perfekt ind i byen – det skal nok gå glimrende.

Four Seasons at Ten Trinity Square, London

Man har planlagt at åbne nu i januar, helt præcis i denne weekend.  Hotellet får fem stjerner og ligger i en bygning under kulturarvsbeskyttelse i London City mellem West End og East End, og fra hotellet er det ikke langt til både Tower of London og St. Paul’s Cathedral.

Opening on January 26 - Four Seasons Ten Trinity Square, London

Four Seasons at Ten Trinity Square åbner nu

Foto: Four Seasons

Man har både forretningsrejsende og turister som målgruppe, og hotellet bliver hverken megastort eller boutique-hotel-lille. 100 værelser, og 11 af dem vil være suiter hvor man som gæst kan nyde af detaljer som stuk i loftet og pejse man må benytte sig af og tænde op i på en kold dag. Den voksende gruppe af folk, som rejser til et hotel eller en by med et bestemt formål indenfor gastronomien – foodies – kommer helt sikkert forbi da man åbner restauranten La Dame de Pic. Den vil nemlig have Anne-Sophie Pic som daglig leder, og hun er den eneste kvindelige franske kok med tre stjerner hos Guide Michelin lige nu i verden.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her.

Six Senses Fiji

Beliggeheden på dette hotel er fantastisk: vi er på øen Malolo, og hotellet ligger i en bugt for sig selv. Six Senses Fiji åbner sent i løbet af efteråret, men det er ikke et nyt hotel. Tidligere var her et hotel med navnet Vunabaka Resort, men det hele er lavet om og frisket op. En fin detalje er, at man til 100% vil bruge el fra sine egne solpaneler, og at man vil have gang i projekter, som skal genoprette den omkringliggende natur ved at plante træer og frede dele af bugten, så at korallerne kan vokse sig stærke og sunde igen.

Six Senses Fiji - opening on Malolo Island late 2017

Six Senses Fiji på på Malolo, Fiji

Photo: Six Senses

Hotellet får en strand på over 600 meter og her kan du leje en af de 26 villaer man bygger i øjeblikket. Alle villaer får sine egne swimmingpools. Der vil være yderligere 60 værelser på hotellet, eller skal vi sige suiter da de kan være helt op med fem soveværelser tilknyttet. Man får et spa og to restauranter, en pizza & grill-snackbar for lidt mere uformelle måltider, tre barer, et supermarket i luksusklassen, en vinkælder man gerne må kigge ned i, en yogaplatform hævet højt over jorden, stort fitnesscenter, tennisbaner og meget mere.

Nobu Hotel Shoreditch, London

Kender du Nobu Matsuhisa? Han er en af Amerikas mest kendte kokke, og har de to restauranter Nobu og Matsuhisa (i hhv New York og Los Angeles) men nu åbner han hotel i London i løbet af foråret. Projektet er blevet forsinket flere gange, men nu lader det til, at man kan åbne til sidst. Hotellet får 156 værelser fordelt på fem etager, og beliggenheden er i Hackney som er en bydel i den nordøstlige del af Londons centrum.

Nobu Hotel Shoreditch will open in London this spring

Nobu Hotel Shoreditch åbner i London i år

Foto: Nobu Hotels

Stilen både inde og ude på hotellet bliver topmoderne for at afspejle bydelens puls, men man skal også kunne fornemme den grundlæggende ”øst-møder-vest”-filosofi man vil have, skriver man til pressen. Nobu Hotel Shoreditch vil naturligvis have en restaurant, og menukortet vil være unikt for hotellet, og ikke en kopi af det man ellers kan bestille på hr. Matsuhisas restauranter. Der vil også være et stort fitnesscenter og en gårdhave med en asiatisk-inspireret have.

Waldorf Astoria Beverly Hills, LA

Waldorf Astoria Beverly Hills åbner i juni, og hvis du har kortet over Los Angeles frisk i hovedet skal du til krydset mellem Wilshire og Santa Monica Boulevard. Vi er i det berømte postnummer 90210.

Waldorf Astoria Beverly Hills - Opening in June 2017

Waldorf Astoria Beverly Hills

Foto: Waldorf Astoria

Der kommer en pool oppe på taget, og det vil være byens største hotelpool på et tag – inklusive VIP-cabanas (private sektioner med tag – kan laves om til et telt). Her vil mange af byens kendte flokkes da man jo kan have lidt privatlive men også møde venner og forretningskontakter for at diskutere det næste filmprojekt i baren. 170 værelser vil der være, med store altaner og vinduer fra gulv til loft. Restauranten Jean-Georges under vejledning af kendiskokken Jean-Georges Vongerichten kan du besøge, men hvorfor ikke kigge forbi spaafdelingen A Spa by La Prairie for en facial før du spiser?

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her.

The Fontenay Hamburg, Tyskland

Dette er det første luksushotel til at åbne i Hamburg i næsten 20 år. Så det er godt nyt for byens hotelstatus når man åbner. Beliggenheden er optimal – lige ved Alstersøen i den centrale del af Hamburg.

The Fontenay will be Hamburg’s first luxury hotel to open in 18 years

The Fontenay åbner i Hamburg

Foto: The Fontenay

Det er den lokale Hamburgarkitekt Jan Stormer, som står bag designet og han vil med hotellet “genspejle vandets rolige overflade og det bløde landskab, som omgiver hotellet”. Der kommer 131 værelser – alle med altan og vinduer fra gulv til loft. Hotellet bliver en del af kæden Leading Hotels of the World og en af de faciliteter man har brugt flest penge på, er det 3000 m2 store spa med blandt andet en infinitypool.

The Ritz-Carlton Jiuzhaigou Valley, Kina

Jiuzhaigoudalen er på UNESCOs liste over ”World heritage sites”. Vi er i den sydvestlige del af Kina og på kanten af det geografiske område som kaldes for det tibetanske højplateau – dette kan blive et af klodens mest fantastiske hoteller. Åbningen er sat til sent i efteråret.

The magical Ritz-Carlton Jiuzhaigou Valley

Ritz-Carlton Jiuzhaigou Valley

Foto: Ritz-Carlton

Fra hotellet vil man have fantastisk udsigt over de snedækkede bjergstoppe, og tæt på kan man besøge smukke søer, flere vandfald og dybe skove. Man kan kun booke sig ind i sin private villa (der vil være 87 stykker) og det vi ved med sikkerhed nu, er at der vil komme tre restauranter og lounger, et spa til dels inde i bjerget – men mere fortæller man ikke. Vi venter gerne og ser hvad der kommer.

1 Hotel Brooklyn Bridge, New York

Beliggenheden er ved Pier 1 ved Brooklyn Bridge Park, og det betyder ganske enkelt, at du fra mange værelser vil kunne se de ikoniske bro. Man kalder sig selv for ”eco-friendly” og hoveddelen af byggematerialerne stammer også fra genbrug og bygninger som ikke er der mere i New York.

Eco-friendly 1 Hotel Brooklyn Bridge will open in February

1 Hotel Brooklyn Bridge åbner i februar

Foto: 1 Hotel

Man åbner snart – i februar – og hotellet med sine ti etager kombinerer grønne arealer med stål, glas og træ. En “urban oasis” som man beskriver det i pressematerialet. Et område du med sikkerhed besøger vil være den store terrasse på taget med bar, pool og barbequemuligheder. Der vil være 194 værelser så det er et stort hotel. Vi læser, at man som gæst vil kunne låne en elcykel kvit og frit – det lyder yderst sympatisk.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her.

Park Hyatt St. Kitts

Beliggenheden er på en rolig, hvid strand  på den caribiske ø St Kitts – den har ikke mange danskere besøgt. Men nu skal det måske være: Park Hyatt St. Kitts åbner i løbet af sommeren, og det bliver øens bedste hotel. Man får 126 værelser, og 48 af dem vil være suiter – nogle af dem med sin egen pool på taget. Hvis du bestiller ”The Presidential Villa” får du ikke kun en luksusvilla med tre soveværelser – du får desuden din egen kok og private butler.

Summer will sizzle at Park Hyatt St. Kitts

Park Hyatt St. Kitts

Foto: Park Hyatt

Det lækre resorthotel fokuserer på wellness med stort spa, særlige områder for meditation og med gode muligheder for at nyde naturen og klimaet. Man kan dykke, snorkle, sejle og spille golf. Der vil være to pooler og en bar med en stor samling af forskellige slags rom.

Six Senses Krabey Island, Cambodja

Six Senses åbner et specielt hotel på Koh Krabey, som er en udenfor Cambodjas sydlige kyststrækning. Hvornår man åbner vides ikke endnu. Der vil kun være 40 villaer på øen at bo i – som ikke er så stor – så her vil du føle sig langt væk fra det hele.

Koh Krabey will be home to Six Senses Krabey Island

Six Senses Krabey Island

Foto: Six Senses

Det vil være et spa, man planlægger forskellige fitness- og wellnesstilbud og så vil man kunne bestille en dag eller to ude på havet i sin egen sejlbåd. To sjove detaljer ved det kommende hotel er meditationsgrotten, og at man vi have en udendørs biograf. Vi sidder gerne under stjernerne og ser en film på Krabey Island, er vi enige om her på redaktionen.

Der er masser af andre gode hoteller i vores hotelsektion – se dem her