I går kom nyheden, at Emirates vil fremvise sin nye kabine på 1. klasse til Dubai Air Show i november.

Den opgraderede kabine og det samlede produkt vil først komme til selskabets Boeing 777-300ER-maskiner, som Emirates i øvrigt har flest af, af verdens alle flyselskaber.

Den nye kabine vil have sex suiter konfigurerede i 1-1-1. I øjeblikket har 777-maskinerne otte suiter i en 1-2-1 konfiguration.

Foruden den nye 1.klasskabine har flyselskabet også fortalt, at man vil friske op både i business og economy. Hvornår det sker vides ikke, men vi vender naturligvis tilbage med flere detaljer så snart der er nyt.

Sir Tim Clark er Emirates topchef, og han fortæller i en pressemeddelelse at “den nye 1.klasse vi løfter sløret før til november vil løfte oplevelsen til et helt nyt niveau” og vi er ikke i tvivl om at han mener det her på redaktionen – her f.eks et billede fra den bar du kan opleve hvis du en dag i fremtiden flyver med selskabet i en Airbus A380 på 1. klasse.

Hvis det er i den retning tingene vil udfolde sig, er der god grund til at glæde sig til november.

.Emirates’ revamped bar in its A380

Har du nogle særlige forventninger til Emirates kommende opgraderinger og nyheder? Er der noget særligt du kunne ønske dig? Diskuter gerne i vores forum.