Bangkok er en af verdens mest spændende byer.

Her får du et spændende miks hvor øst møder vest: ultramoderne skyskrabere ligger lige ved siden af buddhisttempler, gourmetrestauranter og fast food-bikse kan sagtens ligge i den samme gade og her er hoteller i absolut alle prisklasser. En positiv aspekt ved Bangkok og Thailand generelt, er at du kan bo godt på lækre hoteller til væsentligt færre penge end på tilsvarende hoteller i Europa eller USA.

Her får du 10 af Bangkoks bedste hoteller. De ratings du ser kommer fra gæster på hotellerne og kan også findes i vores hotelsektion.

  1. Siam Kempinski Hotel Bangkok 9.4

Siam Kempinski

Her får du næsten alt for meget luksus! Siam Kempinski er et af Bangkoks allerbedste hoteller. Hotellet er så stort, at det næsten føles som et eget resort som f.eks kunne ligge på Phuket –  men det ligger i downtown Bangkok. Den bedste måde at bo på her, er at bestille en af de cabanas eller små private villaer man tilbyder: her kan du nemlig springe lige ud i poolen kun minutter efter du har forladt din bløde seng. En perfekt måde at starte sin dag på i Bangkok. Hotellet har en af de mest spektakulære søndags-brunch-buffeter vi har læst om – den inkluderer både foie gras, hummer, krabbe og champagne.

Se mere og bestil dit værelse her

 

2. The Peninsula Bangkok 9.3

 

  1. The peninsula

37 etager høje Peninsula Bangkok har altid været at finde på de toplister forskellige medier har lavet over byens bedste hoteller siden man åbnede tilbage i 1998. Beliggenheden er forholdsvis rolig på den vestlige side af floden Chao Phraya, og fra alle 370 værelser på det W-formede hotel har man udsigt over netop floden og byens skyline lidt længere væk. Værelserne på hotellet er klassiske med badeværelser i marmor med store badekar, store stuesektioner og en hel del teknologi bygget ind i væggene der gør, at man kan kontrollere de fleste funktioner på værelset ved hjælp af en pegeskærm. Poolen på hotellet er hele 60 meter lang, hvilket er meget også for sådant et pænt hotel og så har Peninsula et fint spa (ESPA Spa).  Hvordan spiser man? Der er mange alternativer, fra den kinesiske restaurant Mei Jiang til den hyggelige thairestaurant Thiptara Thai med beliggenhed ved floden – og så er der også den gode restaurant i lobbyen.

Se mere og bestil dit værelse her

3.Oriental Residence Bangkok 9.3

  1. Oriental residence

The Oriental Residence Bangkok tilbyder ingen værelser at overnatte i – kun suiter. Hvis du vil have lidt ekstra plads er dette stedet at overveje. Stilen er moderne uden at blive for moderne. Beliggenheden er god tæt på parken Lumphini og der er 145 suiter at vælge mellem. Alle suiter har komplette køkkener, flotte badeværelser og hurtigt trådløst internet. Café Claire er der hvor du måske drikker en øl eller snupper en snack, men hotellets bedste restaurant hedder Savelberg Thailand. Kokken hedder Henk Savelberg, og stilen er fransk. Man har en lækker pool, hvor man hvis man vil have lidt ekstra privatliv kan bestille sin egen cabana.

Se mere og bestil dit værelse her

4.Okura Prestige Bangkok Hotel 9.3

  1. Okura prestige

Filosofien her er ”enkelt men elegant” og resultatet er godt med kombinationen af simple, japanske linjer og traditionel thailandsk gæstefrihed. Beliggenheden er i forretningsområdet af byen, så her møder du en hel del forretningsfolk ude på gangen men også en del “normale” turister. Der er 240 værelser, alle indrettede i mørkt træ og med gulve af sten – men den største attraktion på værelset er nok de store vinduer fra gulv til loft og udsigten. Der er tre restauranter med forskellige temaer og specialiteter, en fin 25-meters infinity pool, fitnesscenter og et spa.

Se mere og bestil dit værelse her

5.Shangri-La Hotel Bangkok 9.2

  1. Shangri La

Man forlader byens lyde og summende aktiviteter bag sig når man træder ind på dette hotel. Servicen er som på alle Shangri-La hoteller af højeste klasse, og spaet CHI Spa er måske et af de bedste i hele Bangkok. Hotellet blev blev bygget i 1986, og er med sine 802 værelser et meget stort hotel, opdelt i to sektioner eller rettere sagt to tårne: Shangri-La och Krungthep. Krungthep er lidt mere eksklusivt, og her kan du få din egen butler. Man har hele seks restauranter. Den bedste af dem hvis man har lyst til en virkelig god omgang thaimad er Salathip – men der er flere spændende alternativer: book dig ind på et dinner cruise. Hotellet har nemlig sit eget cruiseskib. Det hedder Horizon og selv om det handler om en buffet ligner det ikke den almindelige hotelbuffet. Ultrahøj kvalitet.

Se mere og bestil dit værelse her

6.Sheraton Grande Sukhumvit A Luxury Collection Hotel 9.2

  1. Sheraton Grande

Sheraton Grande ligger lige ved den berømte gade Sukhumvit Road, hvilket betyder at du bor tæt på mange af byens bedste restauranter, shopping og natklubber. Værelserne holder høj standard og der er naturligvis 24-timers room service. Morgenmadsbuffeten er der mange, der har skrevet på nettet om efter en visit men der er hele seks andre restauranter at besøge på hotellet. Den italienske restaurant, hvor kokken Luca Cesarini står bag gryderne, er nok den mest kendte. Hotellet arrangerer ofte undervisning i køkkenet sammen med en af hotellets kyndige kokke – det er bare at melde sig til hvis man har lyst til at deltage.

Se mere og bestil dit værelse her

7.The Siam 9.6

The Siam

The Siam er et boutiquehotel tæt på floden og bruger en hel del plads med hensyn til at man kun har 39 værelser Stilen er på én og samme gang moderne, klassisk og luksus. Det er den kendte arkitekt Bill Bensley som ligger bag designet – og det hele er gennemført ind i den mindste detalje: på værelserne og i suiterne, i de flotte poolvillaer og faktisk over det hele.

Man har tre restauranter, en kokkeskole hvor gæsterne gerne må være med, der er et spa og et fitnesscenter hvor man også kan blive dygtigere til thaiboksning. Men der er endnu mere at opdage på dette fantastiske hotel: man har en yogaterrasse og en biograf – og en speedboat du kan booke hvis du vil besøge en af byens flydende markeder.

Se mere og bestil dit værelse her

8.Mandarin Oriental Bangkok

Mandarin Oriental

Da hotellet åbnede var det på ingen måde et luksushotel men et simpelt sted for sømænd at overnatte – det var tilbage i 1876. Men nu er det et af byens luksushoteller med sin flotte beliggenheden ved floden og med den flotteste udsigt. Hotellets restaurant ligner stadig noget fra 30erne med sine møbler i teak og flotte arrangementer af tæpper og gardiner. Hvis du har læst bøger af Joseph Conrad eller Barbara Cartland, har du allerede besøgt hotellet i fantasien – og det lader til, at mange kendte folk har villet se, om hotellet var det samme i virkeligheden som i bøgerne. I hvert fald har både prins Charles, Mick Jagger, Pierce Brosnan og parret Clinton overnattet her. Man har to pooler, kokkeskole, et fint spa, fitnesscenter og – jo, den er god nok – otte restauranter med alt man kan forestille sig at ville spise.

Se mere og bestil dit værelse her

9.The St. Regis Bangkok 9.1

  1. St Regis

Dette er et sofistikeret luksushotel tæt på Rajadamri Road og en af byens fineste adresser. Foruden den flotte bygning imponerer den service du får her: personlig butler er en del af pakken, og du skal bare sige hvad du vil så sker det: fra en lækker middag til at en limousine står klar.

Værelserne er store men lad os sige du vil have noget ekstra: så skal du bestille The Owner’s Penthouse på 44. etage. Udsigten er ganske formidabel men det bedste er nok poolen på din altan. Den er 7 meter bred og her kan du ligge i det lune vand og kigge ned på byen og det grønne område, hvor Royal Bangkok Sports Club ligger.

Se mere og bestil dit værelse her

10. SO Sofitel Bangkok 9.1

  1. SO Sofitel

SO Sofitel Bangkok er et “chic” hotel med det hele – men følelsen er måske lidt mere “funky” end på mange andre hoteller i denne klass i byen. Hotellet er 30 etager højt og ligger ved Lumpihni-parken. Bedst udsigt har du fra baren på taget af hotellet, hvor mange af Bangkoks unge og fremadstormende folk samles for at mingle og blive kigget på.

Værelserne på hotellet er lavede i fem forskellige temaer: vand, ild, jord, træ og metal. Alle værelser er blevet designet af forskellige kunstnere og designere, og der er derfor ganske unikke hver for sig. Hvis du skal bo på hotellet i nogle nætter, er det helt OK at skifte værelse hver nat kun for ar opleve forskellige stile. Hotellets hovedrestaurant hedder The Red Oven og har foruden en gigantisk rød ovn i mitten af restauranten også en vifte af buffeter i forskellige retninger, hvor alle kan finde noget de kan lide at spise.

Se mere og bestil dit værelse her