Sommeren har været produktiv for BusinessClass-teamet. Vi har lanceret et nyt forum som er hurtigere og bedre end nogensinde. Nu har søstersiderne i Danmark og Norge også fået egne forumsider, de deler dog stadig meget indhold med det svenske forum. 

Nu er det din tur til at checke-ind og teste det nye forum, vi har derfor lavet en lille konkurrence med fine præmier fra Brussels Airlines og BusinessClass-siderne. Alt du behøver at gøre er følgende:

1. Besøg vores nye forum på http://www.businessclass.dk/forum/.

2. Klik på “Log ind” og oplev hvor meget bedre forummet er blevet. Hvis du ikke allerede har en konto, laver du en her: Bliv medlem

3. Skriv et indlæg i vores konkurrence-tråd “Vind manchetknapper fra BusinessClass” hvor du fortæller om hvordan du vil anvende disse fine fly-formede manchetknapper.

Så enkelt er det!

Konkurrencen løber indtil klokken 23:59 på søndag d. 31/8. Derefter udvælger redaktionen 20 vindere fra Danmark, Sverige og Norge (60 vindere i alt). En person fra hvert land får Brussels Airlines guldfarvede manchetknapper, to personer sølvfarvede manchetknapper og alle tyve får et brev med fire BusinessClass-tags hver.