Nu kan vi hos BusinessClass tilbyde vores brugere og medlemmer en ny og spændende funktionalitet, som vil hjælpe dig til at få billigere opgraderinger (til f.eks business class) og det hos hele 36 flyselskaber.

Funktionaliteten vil til at starte med fungere bedst på afgange med SAS, det er derfra vi har mest data i øjeblikket. Men senere, så snart der kommer mere data ind fra vores medlemmer, vil GURU også være et skarpt værktøj og fungere med mange af de andre store og relevante flyselskaber som hele Lufthansagruppen, Etihad, Qantas osv.

TEST FLIGHT UPGRADE GURU HER

Hvorfor nu dette?

Vi ved, at flyselskaberne tjener ganske godt på at du byder på en opgradering i en auktion, hvor du enten betaler med kolde kontanter eller med bonuspoints. Ved at du deler med os andre, hvor meget du ville give, og om det lykkedes dig at blive opgraderet eller ej, vil du hjælpe resten af os at spare penge eller bonuspoints næste gang vi står i den samme situation.

Hvordan fungerer det?

Vælg “register your flight” hvis du har forsøgt (enten det lykkedes eller ej) at opgradere din flyrejse. Fortæl, hvor mange penge eller bonuspoints du var parat til at give, og hvordan resultatet blev.

Vælg “how much should you bid” hvis du allerede har bestilt en rejse, og du gerne vil give et bud på en opgradering. Men du vil gerne vide lidt om, hvor meget man sandsynligvis skal byde. GURU vil give dig et bud på, hvor meget du sandsynligvis skal byde for opgraderingen – i penge eller bonuspoints.

Det er vigtigt at få nævnt, at de anbefalinger og vejledninger vi kan give dig bygger på statistik, og funktionen skal bruges med dette som rettesnor. Man kan aldrig garantere, at du kan få din opgradering til den pris du er parat til at give – der er så mange forhold, som kan gøre sig gældende i processen.

Skjermbilde 2016-09-02 kl. 12.11.02

Del dette med dine venner!

Hvis du godt kan lide tanken om, at vi fælles hjælper hinanden med at spare penge eller bonuspoints i forbindelse med opgraderinger hos flyselskaberne, del meget gerne dette med dine flyvende venner, enten via et socialt netværk som facebook eller på en anden måde. Jo flere som deler sine data, desto bedre kan vi forudsige resultaterne.

Hvis du har spørgsmål vedrørende FLIGHT UPGRADE GURU® eller hvis du har input: skriv til os på adressen: guru@businessclass.com

GURU er en funktionalitet fra BusinessClass vi ikke tjener nogle penge på, vores eneste ønske er, at du skal spare penge på dine opgraderinger. Du kan hjælpe os investere i andre, nye funktionaliteter ved at bruge vores nye hotelsektion, hvor du kan spare op til 70% på nogle af verdens bedste hoteller. Hvis du ikke allerede har været forbi sektionen, klik dig videre til den her.

Happy savings fra BusinessClass-teamet