Vores BusinessClass forum paserede i morges en milepæl, 300.000 indlæg. Vi er meget stolte og ikke mindst lykkelige over at så mange rejsende vælger at dele sine spændende oplevelser og erfaringer med os.

Nordens største forum for dem som rejser meget forbedres kontinuerligt – senest i efteråret opgraderede vi forummet med en mængde nye funktioner som har gjort siden endnu mere populær. Der tilkommer omkring 3.000 nye indlæg hver uge. Samtidigt med at vi rundede 300.000 indlæg, kan vi også fejre at vi havde mere end 90.000 læsere i januar måned.

Stor tak til alle jer som har bidraget med så meget gennem årene – alt fra interessante spørgsmål og spændende historier til rejserapporter, unikke billeder og personlige oplevelser. BusinessClass teamet bliver gange på gang overraskede over hvor meget som sker rundt i verden og hvor “spændende” situationer medlemmerne kan havne i under deres mange rejser.

Vi er også meget tilfredse med at en så stor del af indlæggene i BusinessClass forummet er “on topic” og handler om rejserelaterede emner. Det er ellers ganske almindeligt at et forum fyldes af irrelevant materiale i et forsøg på at øge trafikken og holde diskussionerne i gang.

Lidt interessant fakta om BusinessClass forum:

– Nordens største diskussionsforum frekvente rejsende.

– 300.000 indlæg skrevet af 9.000 rejsende fra hele Norden.

– Siden 1. januar 2015 har mere end 100.000 besøgende logget ind fra 166 forskellige lande og læst mere end 1,5 millioner sider

– Gennemsnitsbesøget er mere end 7 minutter langt.

– Udover landene hvor BusinessClass har lanceret sider kommer de fleste besøg fra USA, Tyskland, Thailand, Japan og Spanien.