Hotel Description

W Barcelona er et trendy hotel der kan ses fra stort set hele Barcelona by. Den store akitektonisk flotte bygning ligger få meter fra havet og ligner et sejl/en bølge. (lidt alla Burj al arab i Dubai). Vi boede på 24 etage med eb fantastisk udsigt over byen og havet. På 26 etage er en natklub og bar. Man skal være opmærksom på at lyden fra 26 etage går igennem bygningen og man kan fornemme at der er musik/fest. Det fortalte personalet også ved check-in. Generelt virkede værelset meget brugt og også slidt. Glasdørene til bad og toilet ramte fliserne når man åbnede og lukkede dørene som om de var ‘gået af led’. Den fantastiske udsigt trækker dog enormt op!

Location and Transportation

Hotellet ligger ude på en tange, ved indsejlingen til den store havn. Der er kun én hovedvej ud til hotellet og desværre kan der være en del trafik på denne vej. Hoteller ligger i gåafstand til centrum (hvis man vil bruge 35 min. Hver vej) ellers oplevede vi taxature på 10-40 min for at komme ud til hotellet, grundet trafikken. Hotellet ligger som sagt få meter fra havet, stranden og har et stort loungeområde/solstole med en lille pool.

Check-in/Check-out, Service and Status Benefits

Check-in og out var særdeles professionel. Servicen er i top og man føler sig enormt velkommen. I receptionen er en Concierg-service der booke bord og anbefaler byens bedste spisesteder og seværdigheder – de er gode til at anbefale steder personligt til hver enkel gæst og sender ikke blot gæsterne de samme steder hen, som ofte er standart.

The Room

En del af værelset er beskrevet i introen. Vi boede i et ‘Fabulous Room’ der er 2x upgrade fra ‘wonderful Room’. Jeg tror at forskellen er udsigten og at værelset er større. Toilettet er kun adskilt fra rummet af en glas dør, derfor er der ikke meget ‘privat’ over toiletbesøg. Brusebadet og håndvasken er typisk fra et design hotel med et touch af ‘Spa’. Sengen fantastisk god og langs panorama vinduet var en chaiselong. På værelset var det loungelys som kunne skiftes i de farver man nu kunne ønske sig… WiFi kostede penge og virkede ok.

Eating, Drinking and Facilities

Maden på hotellet er af høj kvalitet i de forskellige hotel-restauranter. De er alle er besøg værd. Jeg vil dog klart anbefale at gå på opdagelse i byen efter spisesteder. fitness og spa var lækkert. Dog er spa/behandlinger enormt overpriced i forhold til oplevelsen. Det kan ikke anbefales at bestille cocktails nogen steder på hotellet da alle var kedelige. Maden ved poolen var ikke noget særligt. Hotellet holdet 2 store pool fester under vores ophold som var en sjov oplevelse..

Internet Connection

Internettet var ok men kostede penge. Efter min mening kan man ikke tage penge for internet når der betales over 2000 kr. For et værelse pr. Nat. Slet ikke i det årstal vi lever i!

Price Indication

3200

Your Verdict

Vil anbefale hotellet til andre unge mennesker eller kærestepar. hotellet er ikke oplagt for familier og jeg kunne godt finde på at komme tilbage. I alt 4,5 ud af 6 stjerner  (flere billeder er på vej)