Kære medlem af BusinessClass!

Vi som arbejder i redaktionen sætter stor pris på de anmeldelser vi får ind fra medlemmer. Efter vi er begyndt at publicere anmeldelser på forsiden som medlemmer har lavet, har vi fået mange positive reaktioner.

Medlemsanmeldelser skal fylde mere i vores indhold og være en mere synlig del af BusinessClass, besluttede vi så for et stykke tid siden.

Fra og med i dag vil vi give en lille ekstra belønning til de engagerede medlemmer som bruger tid på at skrive og tage billeder.

Belønningen er ikke bare en stor tak herfra men også EuroBonus points som vi giver til dig, der skriver anmeldelser som publiceres.

Du vil få 2.500 EuroBonus-points for hver anmeldelse som publiceres på forsiden.

Men da vi vil at vores indhold skal nå et større publikum giver vi en lille ekstra belønning hvis du skriver din anmeldelse på engelsk – i dette tilfælde får du 4.000 points.

Det er måske ikke vildt mange points, men alligevel en lille anerkendelse og måske en lille hjælp til din næste gratisrejse eller upgrade.

BusinessClass-redaktionen vil vurdere og udvælge de anmeldelser vi ønsker at publicere, og kontakter dig naturligvis før vi publicerer. Vi prioriteter anmeldelser med gode billeder.

Vi håber, dette kan være en lille ekstra bonus for dig til at dele dine oplevelser og tips med os – og med alle andre medlemmer.

På forhånd tak – vi ser frem til din næste anmeldelse!

Hilsen

Jason R. Eckhoff, CEO

Dag Christian Holm, Editor in-chief